Zullen we met Internet Marketing ervoor zorgen dat uw bedrijf groeit?

U heeft een MKB-bedrijf, bent zelfstandige en u wilt internet gebruiken voor het laten groeien van uw bedrijf. Of u werkt voor een grotere organisatie en u vraagt zich af of u nu al alle kansen benut die internet kan bieden.

Meer zoekmachine verkeer naar uw website

Een vraag van veel klanten:

“Hoe kan ik het beste groeien op Internet?”
vertalen wij naar:
Wat is goed voor ú om op internet te doen!

Heeft u vragen zoals:

  • Ik wil mijn omzet laten toenemen en denk dat internet me daarbij kan helpen. Maar waar kan ik het beste beginnen?
  • Ik heb een website in de lucht, maar is deze al een tijd niet meer vernieuwd. Hoe kan ik nu het beste verder gaan?
  • Ik hoor veel over Social Media zoals LinkedIn, Twitter en Facebook. Hoe kunnen deze Social Media me nu echt helpen bij de groei van mijn organisatie?

Eerst: de Gratis Website Check

Uitdagende vragen. Maar we beginnen bij het begin: uw website. We gaan daarmee meestal direct aan de slag. We beginnen dan met de Website Check. We checken uw website op vindbaarheid in Google. Deze check heeft als doel:

  • Inzicht te krijgen in wat uw concurrenten online doen en hoe succesvol ze daarin zijn
  • Ervoor te zorgen dat u meer website bezoekers krijgt en dat deze bezoekers klanten worden.

Want daar gaat het bij internet marketing om: meer klanten, meer omzet.
Na deze website check kijken we verder of en hoe we uw website daadwerkelijk gaan verbeteren en wat dat gaat kosten. Of dat we juist met Twitter of Video Marketing aan de slag gaan. Of voor meer Verkoop gaan zorgen met Google Adwords (SEA).

sociale netwerken zoals facebook en LinkedIn

Hoe u contact met ons kunt opnemen

Bent u nieuwsgierig geworden of wij bij uw internet en marketing vragen kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 06 50432856.