Onze Diensten

Internet Marketing is een gebied dat zich razendsnel ontwikkeld.
Facebook breidt uit, Google komt met nieuwe diensten. Er gebeurt zelfs zoveel dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Internet = Eerst even Goed Nadenken

Wat niet zo snel verandert, is een goede manier van adviseren. Waarbij je een model kun gebruiken om na te denken over wat je kunt doen. En om te gaan uitvoeren wat je van plan was.

Het Strategisch Model voor ons Internet Marketing Advies

Het onderstaande strategische model gebruiken we zelf. Soms gebruiken we het hele model. Als een klant wat minder tijd en budget heeft, dan gebruiken we alleen de belangrijkste onderdelen.

  1. We beginnen met de commerciële analyse, waarbij we kijken wat de organisatie nu aan marketing doet. Daarbij voeren we een nulmeting uit voor de omzet op internet. Vervolgens analyseren wij wat er in de markt gebeurt en bij het bedrijf zelf.
  2. Daarna wordt het concreter. We geven een advies over het verbeteren van de internet strategie, van de website en het gebruik van Social Media zoals LinkedIn, Twitter.
  3. Tenslotte gaan we het strategisch advies uitvoeren.Vervolgens, tussen de 1-2 maanden later, meten we het effect. Zo kun jij als klant precies zien wat het effect is.