Met AdWords Zoekmachine Adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren met Google Adwords?

Adverteren in zoekmachines en meer verkeer naar uw website? Dat kan met SEA!
Wij kunnen u daarbij helpen met betaalbare oplossingen.

Hoe zorg ik ervoor dat ik hoog sta in Google?

Zoekmachine Adverteren, ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd, is het adverteren met het Google Adwords systeem. Adverteert u op die manier, dan komt u bij Google prominent in beeld. Namelijk: bovenaan in het gekleurde vlak en in het rijtje aan de rechterkant van de zoekresultaten. Hier staan de zogenaamde betaalde zoekresultaten. Google geeft daarbij aan “Advertenties – Waarom deze advertenties?”.

Uw voordeel? Zo trekt uw website en uw diensten meer aandacht en krijgt u meer bezoekers.

Hoe werkt Google Adwords?

Google AdWords is de oplossing die Google biedt om via Google online advertenties te plaatsen. Aan de hand van een lijst met trefwoorden bepaalt u welke advertenties u aan zoekende internetters wilt laten zien.

Hoe Gustavsson Adwords doet

Gustavsson verzorgt het hele online traject. Wij richten de online advertentiecampagne in en doen het technisch beheer. Vooraf stellen we samen een lijst op met trefwoorden die nuttig zijn voor uw organisatie.

Zoekwoorden waarop uw organisatie gevonden wil worden en die gaan over de producten en diensten die u aanbiedt. Door de toegespitste zoekwoorden kunt u optimaal gebruikmaken van uw advertentiebudget. Tegen vooraf vastgestelde kosten krijgt u meer website bezoek en kunt u meer online omzet behalen.

Voordelen van SEA voor u

  • Uw website verschijnt bovenaan de Google resultatenpagina
  • U trekt meer bezoekers op de zoekwoorden die met uw bedrijf en uw producten en diensten te maken hebben